Amerika

Deze reis moet wel voor herhaling vatbaar zijn. Want, het is natuurlijk onmogelijk om in één vakantie reis alle bezienswaardigheden van dit indrukwekkende land te bezoeken. Je denkt hier natuurlijk onmiddellijk aan Amerika, de Verenigde Staten (USA). En aan dé manier om dit land te ontdekken. Per camper! Per camper reizen heeft ontelbaar veel voordelen! Het is een combinatie van je rugzak en je eigen, vertrouwde appartement, op wielen, wel te verstaan. En het mooie is dat je dat eigen vertrouwde appartement op wielen al ruimschoots van tevoren kan uitzoeken en huren. Hoe dan? Via de website camper huren Amerika. Op deze website kan je campers huren in bijna alle aantrekkelijke reislanden ter wereld. En dus ook in de Verenigde Staten. Het enige wat je te doen staat is keuzes maken. Lastige keuzes zelfs, want welk deel van de Verenigde Staten wil je bezoeken met je camper.

Alle tijd en rust

Maar gelukkig heb je alle tijd om weloverwogen keuzes te maken. Op deze website kan je namelijk in alle rust bepalen wat voor soort camper aan jouw wensen en eisen voldoet. Door op voorhand al te weten waar je in terecht komt, kan je ook op je gemak bepalen waar je naartoe wilt in de Verenigde Staten. Blijf je aan de Oostkust? Wil je de grote steden zoals New York en Washington bezoeken? Of trek je door Florida, met Disneyland en Miami en de Keys? Als je het vanuit het Oosten benadert is Route 66 natuurlijk ook een schitterend reisdoel. De roemruchte snelweg in het Zuiden van de Verenigde Staten, die je langs illustere steden als Memphis, en New Orleans voert. Andere prachtige bezienswaardigheden in de Verenigde Staten zijn natuurlijk de wereld beroemde natuurparken, zoals YellowStone National Park en de Grand Canyon. Je reisdoelen schuiven bijna ongemerkt op richting het Westen. Het voormalige wilde Westen, waar de prairies nog uitgestrekt zijn, maar ook de woestijnen nog doen denken aan de beroemde geschiedenis van het Wilde Westen. En voor je het weet rij je met je camper Las Vegas binnen, op weg naar Californië, de staat waar alles mogelijk lijkt.

1 gedachte over “Amerika”

  1. Wat een fantastisch idee om in Amerika een camper te huren. Ik ga van de zomer met mijn vriendin naar LA. Het weer is daar mooi, dus het is geen gek idee daar even met een camper de omgeving te verkennen. Er zijn inderdaad veel zaken en staten om uit te kiezen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie